Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pritisnite i propjevat će

Iz "pjevajuće tipkovnice" hrvatskog startupa iskaču zvukovi ptica pjevica i 2Cellos

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I do 100 puta u danu primimo se tipkovnice. Iz nje sada vrlo lako mogu iskakati ptice iz crtića, dva poznata instrumenta, hajdučka lopta...

 I sve besplatno, zahvaljujući aplikaciji hrvatske start up tvrtke Aspida, koja se prva u svijetu domislila interaktivne tipkovnice.

Pročitajte i ovo VAR Uvjerljiv odgovor Mislite li da je suđenje u HNL-u pristrano? Evo kako ste glasali u Dnevniku Nove TV Sukob navijača - 1 Dinamo Rijeka Umjesto nogometa, ponovno priča o navijačkim incidentima: "To vam je bilo kao ratno stanje, samo gledate kako da se spasite"

Pritisnite je i propjevat će. Crna, bijela, smatfonova, laptopova, izlijetat će iz tipkovnice ptice pjevice. Angry Birdsi, kanarinci, kosovi, kardinali...

„Željeli smo unijeti malo zabave, veselja, dobrih osjećaja. Ovom tipkovnicom dodatno naglašavamo emociju koju želimo podijeliti“, kaže Marin Erceg, izvršni direktor i osnivač Aspide.

Objasnio nam je kako zapravo funkcionira ova jedinstvena tipkovnica.

„Prvo nacrtamo smajlić, smajli se pošalje i pored toga iskoči animacija Chucka koji se smije i pozdravlja. Jednostavno je, samo otiđite na AppStore ili Play Store, upišite Izzy Angry Birds i besplatno možete preuzeti našu aplikaciju“, kaže Erceg.

Kaže kako su uz Angry Birds, slične pjevajuće tipkovnice napravili i s motivima 2Cellos, Hajduka i Crvene zvezde

„Dosad je aplikaciju skinulo 152.000 korisnika“, kaže Erceg i kaže kako su imali veliku želju napraviti i tipkovnicu s temom Dinama, ali nisu mogli zbog ugovorne obveze s Hajdukom.

Provirit će između redova uskoro i druge slavne zvijezde i životinje. Pa za stariju generaciju možda i - Ptica Trkačica umjesto Angry Birdsa.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene