Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Njena je priča završena'

'Izlaskom Adlešič iz HSLS-a izašli svi foteljaši iz stranke'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor je rekao kako izjavom Đurđe Adlešič da izlazi iz HSLS-a i da je njena priča s HSLS-om završena, završava izlazak svih foteljaša iz stranke.

‘Datum 15. srpnja je početak novoga HSLS-a, kako smo ga zamislili prije sedam mjeseci na Saboru stranke, HSLS-a koji nije klijentelistički i ne brine o sinekurama svojih pojedinaca, nego se bavi politikom i profiliranjem stranke u jednu jaku liberalnu stranku’, kazao je Darinko Kosor na konferenciji za novinare u HSLS-u.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Aludirao na Mol i Inu D. Kosor: Premijerki bi bilo bolje da pazi da po naredbe ne bi išla u Peštu Slika nije dostupna I o lokalnim problemima Kosor se sastala s partnerima, razgovarali o kraju pregovora s EU

>> 'Obje priče su za mene završene'

Također je objasnio kako je Središnje vijeće HSLS-a, na sjednici održanoj 10. srpnja, donijelo odluku o istupanju iz parlamentarne koalicije, odnosno Vlade HDZ - HSS - HSLS - SDSS, a da je tu odluku potpisala upravo Đurđa Adlešič, premda su se, kaže, prošlih dana o tome mogle čuti različite informacije. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene