Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obiteljska tragedija

Izgubila je bitku: Umrla i Ivana Šišak, mjesec i pol nakon supruga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivana Šišak (33) izgubila je bitku sa zloćudnom bolešću. Prije mjesec i pol umro je i njezin suprug Božidar (40). Iza njih su ostale dvije kćerkice.

Samo mjesec i pol dana nakon što je Božidar Šišak (40) izgubio bitku s teškom bolešću, preminula je i njegova supruga Ivana Šišak (33). Tu je informaciju za Dnevnik.hr potvrdio Ivanin brat Zoran Balija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Telefoni neprestano zvone Ivana Šišak: 'Živimo u zemlji prekrasnih ljudi dobra srca! Hvala svima!' Slika nije dostupna Turnir, koncert... Iznos koji ste uplatili raste: Božidar uskoro na liječenju

>> Tužna vijest: Umro Božidar Šišak

Roditelji dviju djevojčica oboje su oboljeli od raka - Božidar od raka gušterače, a Ivana od raka dojke. Spas su pokušali naći kroz eksperimentalno liječenje u Njemačkoj, zbog čega je bila pokrenuta i humanitarna akcija prikupljanja novca.

Skupljeno je više od dva milijuna kuna, no kako je i Božidarovo i Ivanino stanje cijelo vrijeme bilo neizvjesno, na putu u Njemačku nisu ni krenuli, a akcija je tijekom rujna prekinuta.

Ivani je tijekom vikenda pozlilo te je bila prebačena u KBC Rebro. Ondje je životnu bitku izgubila u nedjelju oko 5 sati ujutro.

Dvije kćeri Šišakovih trenutno su smještene u obitelji Zorana Balije. On se javnosti i medijima zahvalio na velikoj i iskrenoj podršci u akciji borbe za živote Božidara i Ivane.

Posljednji ispraćaj Ivane Šišak bit će sutra u 15 sati na zagrebačkom groblju Markovom polju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene