Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Izgorjelo 200 hektara niskog raslinja i borove šume

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko 200 hektara niskog raslinja i borove šume izgorjelo je u požaru kod Metkovića, na predjelu Kule Norinske, izvijestio je jutros Državni centar 112.

Požar koji buknuo u subotu vatrogasci su lokalizirali jučer u 13,30 sati, a uz vatrogasce iz Dubrovnika, Metkovića, Konavle, Ploča i Slanog jučer ga je gasio i "canadair". Vatrogasci iz Metković i Konavla i dalje su na terenu, te nadgledaju i saniraju požarište.

Pročitajte i ovo Oliver Vlainić i Domagoj Mikić Poziv Domagoja Mikića Netko je posjekao nekoliko tisuća kvadrata državne šume i zatrpao to s nekoliko tisuća kubika smeća: "Zatekli smo bager..." Požar u Čileu Vjetar pogoršava situaciju VIDEO Golemi šumski požari u Čileu gutaju sve pred sobom: Najmanje 19 poginulih, više od 200 nestalih

Požar u blizini mjesta Krupa, kod zaseoka Švonja, u Zadarskoj županiji, jučer je ugašen u predjelu koji se približavao zaseoku Švonja. Drugi dio požara koji se proširio u brdo, gdje još gori samo trava na teško pristupačnom terenu, nadgledao se tijekom noći, a jutros se nastavlja s gašenjem. Požar je nastao u subotu prijepodne.

Proteklih dana buknulo je više požara. Jučer je samo u
Šibensko-kninskoj županiji izbilo 20 požara trave i niskog raslinja, uz pokoje nagorjelo stablo. Požara je bilo i u Splitsko-dalmatinskoj, Ličko-senjskoj i Požeško-slavonskoj županiji. Svi su ugašeni.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene