Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Izgorjeli Riječani ubijeni iz vatrenog oružja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obdukcijom tijela triju osoba pronađenih u stanu u Rijeci u kojemu je u noći s ponedjeljka na utorak buknuo požar, utvrđeno je da su ubijene hicima iz vatrenog oružja, priopćila je primorsko-goranska PU.

Jedna je osoba ženskoga spola, a druge dvije muškoga, utvrđeno je na Zavodu za sudsku medicinu u Rijeci, ali njihov identitet još nije potvrđen zbog pougljenjenosti tijela.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Još se ne zna motiv Kalašnjikovom izrešetan autobus na Kosovu: Ubijeno dvoje učenika i vozač, policija ispituje osobe koje bi mogle biti povezane s krvavim napadom Slika nije dostupna TREĆA PUCNJAVA U DVA TJEDNA Masakr u Kaliforniji: U poslovnoj zgradi ubijeno četvero ljudi, među njima i dijete

Policija sumnja da je riječ o vlasniku stana Benitu Vukoši, njegovu sinu Đaniju i djevojci Mirjam Švaljek. Oni su, po dosadašnjim policijskim saznanjima, ubijeni, a požar je zatim podmetnut paljenjem pokućstva zbog prikrivanja tragova.

Na mjestu požara u stanu u Ulici braće Stipčića poseban tim
policijskih službenika iz PU primorsko-goranske i stručnjaka Centra za kriminalistička vještačenja MUP-a RH nastavlja s očevidom.

Kriminalistička obrada ovoga slučaja provodi se u koordinaciji s istražnim sucem Županijskog suda u Rijeci i nadležnim državnim odvjetništvom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene