Obavijesti Video Pretražite Navigacija
istraživanje traje

Detalji oko namjerno zapaljenog automobila pravosudnog policajca: Iz sindikata progovorili o sumnjama i motivu

Aktualno Galerija Izgorio BMW u Karlovcu Izgorio BMW u Karlovcu Foto: Robert Fajt/Cropix Izgorio automobil u Karlovcu - 3 Izgorio automobil u Karlovcu - 3 Foto: DNEVNIK.hr Izgorio automobil u Karlovcu - 2 Izgorio automobil u Karlovcu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Izgorio automobil u Karlovcu - 1 Izgorio automobil u Karlovcu - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Ivana Kopčić, novinarka Nove TV Galerija 1/5 >>
Pravosudnom policajcu (28) iz Karlovca u nedjelju je na parkiralištu izgorio auto. Događaj bi mogao imati veze s njegovim poslom. Reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Kopčić javila se uživo s mjesta događaja s više informacija.

"Požar je podmetnut, potvrdila je to policijska istraga", izvijestila je reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Kopčić i dodala kako su u to još u nedjelju posumnjali vatrogasci koji su tijekom intervencije gašenja požara u neposrednoj blizini pronašli dva bačena kanistra zapaljive tekućine.

"Odmah je pozvana policija. A policajac, točnije pravosudni policajac je i 28-godišnji vlasnik automobila, dao je iskaz, kao i svjedoci", kazala je reporterka i dodala kako je policija pozvana oko 22 sata, a svjedoci su kazali kako je stigla za oko dvije minute.

Pročitajte i ovo Izgorio BMW u Karlovcu Buktinja usred grada VIDEO/FOTO Očevid pokazao: BMW pravosudnog policajca zapaljen namjerno

"Istraživanje traje, mladić nije htio izaći u javnost", javlja Kopčić te dodaje: "Iz sindikata poručuju kako je moguće da je to povezano s poslom kojeg mladić radi, ili je povezano sa štrajkom, ili je u pitanju nešto treće".

Ministar Ivan Malenica poručio je kako mladić ima punu podršku te očekuje da se počinitelj pronađe, kazala je reporterka Dnevnika Nove TV.

Automobil je potpuno izgorio. Šteta je procijenjena na 10.000 eura, a za počiniteljem se i dalje traga.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene