Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Izaberite pošteniju i sposobniju vlast'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik SDP-a Zoran Milanović na završnom predizbornom skupu na Trgu bana Jelačića u Zagrebu pozvao je građane da 25. studenog iziđu na izbore i izaberu "bolju, pošteniju i sposobniju vlast od sadašnje".

"Izaberimo bolje, poštenije i sposobnije", poručio je Milanović,
istaknuvši da su upravo takvi kandidati SDP-a. Uvjeren je, kaže, u velik odziv birača na izbore, "jer je nakon četiri godine HDZ-a odziv uvijek velik".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SDP traži raspisivanje parlamentarnih izbora Slika nije dostupna Milanović: Vlast u Dugom Selu smijenjena na prijevaru

"Ljudi žele promjene nakon HDZ-a, a tako će biti i ovaj put", poručio je Milanović na ispunjenu Trgu bana Josipa Jelačića. Naglasio je da SDP "ljude doživljava kao građane, a ne kao podanike", da građanima nudi pošteniju, jaču i bogatiju Hrvatsku, u kojoj će politika služiti zajednici.

"Samo SDP može stvoriti takvu Hrvatsku, sa svojim partnerima i svima vama", poručio je Milanović.

Dodao je da SDP želi isto što i građani - politiku čistih računa,
odgovornije i časnije političare koji će položiti račune za svaku kunu svoje imovine.

"Onaj koji ne želi o tome govoriti i sučeliti se, kako će taj voditi
zemlju i raspolagati njezinim bogatstvom", upitao je. Građane je pozvao da iziđu na izbore i u svojoj državi odluče tko će ih voditi u iduće četiri godine.

"To nije poruka podjela i mržnje, nego poruka zdrava razuma. Svatko tko tu živi, tko tu traži svoju sreću i dijeli sudbinu svoje zemlje, treba tu i odlučiti", kazao je.

"Nismo ni sanjali da će vas doći ovoliko puno, ali očito je vrijeme za promjene, za zaokret, za novo vrijeme, za SDP, za pravedniju, sretniju, pošteniju građansku državu, a ne državu podanika", poručio je Milanović Zagrepčanima.

Zagrepčane će u nastavku skupa zabavljati skupine ENI, Vatra, Dino Dvornik, Pips Chips&Videoclips, Majke i Let 3.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene