Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nagovorio i dva mladića

Iza okretanja 72 križa na groblju stoji poznati zadarski skvoter

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je završila istragu u slučaju izokretanja naopačke 72 križa na gradskom groblju. Najpoznatiji zadarski 'skvoter' Duško S. (23), glavni je osumnjičeni za ovo 'sotonsko djelo'.

Istragom je utvrđeno da su dvojica 18-godišnjak i maloljetnik u dobi od 17 godina, na nagovor Duška S. zajedno s njim ušli unutar groblja te iščupali iz zemlje 66 drvenih križeva, 5 betonskih i jedan metalni križ, koje su okrenuli naopačke i zabili ih u zemlju pri čemu su neki i oštećeni.

Pročitajte i ovo Skrnavljenje erdutskog groblja - 1 Užas u Erdutu Napravili kaos na groblju, najgori stradala posljednja počivališta dviju djevojčica: "To može samo nečovjek napraviti" Slika nije dostupna Gužve na grobljima diljem Hrvatske Što zapravo obilježavamo na dan Svih svetih, a što na Dušni dan?

>> Zadar: Na groblju 72 križa okrenuta naopačke

S maloljetnikom je u nazočnosti roditelja obavljen razgovor u prostorijama policije, nakon čega su napustili službene prostorije a po okončanju svih radnji, protiv sve trojice slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela Povreda mira pokojnika.

Skvoter Duško je dosad više puta uhvaćen kako živi u gradskim bedemima okružen predmetima i obilježjima sotonističke organizacije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene