Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tastino

Omiljeni slatkiš mora hitno dolje s polica, trgovački lanac vraća novac i bez računa

Slatkiši (Ilustracija: Getty Images)
Slatkiši (Ilustracija: Getty Images)
Tastino čokoladna tortica - Dubletki od 20 grama povlači se iz prodaje zbog povećanog sadržaja glicidil estera u biljnom ulju koje se koristilo u proizvodnji, izvijestilo je Ministarstvo poljoprivrede u ponedjeljak.

Proizvod nije u skladu s Uredbom o utvrđivanju najvećih dopuštenih količina određenih kontaminanata u hrani, stoji u priopćenju.

Pročitajte i ovo Marija Vučković Održat će se u Zagrebu Vučković najavila sastanak sa svinjogojcima: "Dobit će hitan poziv i raspravit ćemo sve teme" Marina Bešić Đukarić, reporterka Dnevnika Nove TV Sedmi dan prosvjeda Ministarstvo će svinjogojce pozvati u Zagreb. Svoje djedove u prosvjedu podržali i studenti: "Ovo je zadnji krik, ako ovo izgubimo, svi možemo pakirati kofere"

Ministarstvo obavještava potrošače o opozivu Tastino čokoladne tortice, LOT: 1101, najbolje upotrijebiti do 20. siječnja 2019., proizvođača Tago Przedsiebiorstwo Przemyslu Cukierniczego Tadeusz Golebiewski, Poljska.

Proizvod na tržište Hrvatske stavlja subjekt u poslovanju s hranom LIDL Hrvatska, a podaci o povratu proizvoda dostupni su na službenoj stranici tvrtke. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene