Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Zrakoplovna veza Dubrovnik - Atena

Iz Čilipa za Atenu poletio prvi zrakoplov

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz zračne luke u Čilipima poletio je prvi zrakoplov Croatia Airlinesa na izravnoj vezi Dubrovnik-Atena.

Zrakoplovi domaće zrakoplovne tvrtke letjet će od 21. travnja do 27. listopada tri puta na tjedan - utorkom, četvrtkom i nedjeljom - između Dubrovnika i Atene. U povodu prvoga leta u dubrovačkoj zračnoj luci održana je konferencija za novinare na kojoj su sudjelovali direktor Croatia Airlinesa Srećko Šimunović, dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić i dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić.

Zamjenik direktora zračne luke Frano Luetić tom je prigodom najavio povezivanje Dubrovnika s Venecijom i Beogradom u ovogodišnjoj turističkoj sezoni.

Također je najavio dobru ovogodišnju turističku sezonu i dobar promet dubrovačke zračne luke kroz koju je prošle godine prošlo milijun i 270 tisuća putnika.

Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić rekao je kako očekuje da će Dubrovnik uskoro povezati zrakoplovnim vezama s još nekim europskim meteropolama, kao što su Pariz i Istambul. (Hina)

Pročitajte i ovo Dolazak pritvorenih navijača na sud u Ateni - 19 Odbacili krivnju Bad Blue Boysi iz kombija zazivali Plenkovića: Pogledajte što mu vikali dok su ih vodili na sud Privođenje navijača BBB-a - 5 Ne zna se gdje su ostali Uhićeni navijači čekaju odluku o izručenju Grčkoj, pravnik upozorava: "Ako Hrvatska neopravdano odbije njihovu predaju, može snositi sankcije"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene