Mirko Alilović i supruga (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)
Mirko Alilović i supruga (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Supruga rukometnog reprezentativca Mirka Alilovića na Facebooku se požalila da im je netko nakon poraza od Francuza porazbijao kuću na Rabu.


Nakon poraza Hrvatske rukometne reprezentacije od Francuske i oproštaja od borbe za medalju na Europskom prvenstvu, supruga Mirka Alilovića na društvenim se mrežama požalila da im je netko porazbijao kuću na Rabu.

Vezani članci Iva i Mirko Alilović (Foto: Facebook) Ženu našeg slavnog rukometaša rijetko viđamo, ali kad se pojavi obori nas s nogu Iva Alilović (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Evo čega se supruga našeg rukometaša odrekla u korizmi: ''Bit će teško, ali potrudit ću se izdržati''

U statusu objavljenom na Facebooku napisala je da im je nakon utakmice netko kamenjem porazbijao prozore, vitraj staklo i krov. Objasnila je da je dosta toga uništeno i da je šteta velika te zamolila ljude s Raba da joj jave ako znaju nešto o ovom događaju, prenosi Gloria.

Podsjetimo, nakon poraza od Francuza Mirko Alilović pohitao je u zagrljaj supruzi Ivi koja ga je bodrila s tribina.

"Pojeo nas je i pritisak, i ambicije, i glava, i moranje. Žao mi je momaka jer nismo naplatili sve to odricanje, zadnjih mjesec dana napornog rada, dizanja u šest ujutro, nekad i tri treninga dnevno...", rekao je hrvatski vratar nakon poraza. (Hina)