Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posjetit će Trilj i Šoltu

Josipović se sastao s Baldasarom, posjetit će i Šoltu te Trilj!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik se nalazi u Splitu, a tijekom dana će posjetiti i Trilj Šoltu, Gornje Selo i Grohote.

 Ivo Josipović u ponedjeljak se susreo sa splitskom gradonačelnikom Ivom Baldasarom, a nakon toga se obratio medijima.

'Bio sam s gradonačelnikom i upravom grada, čuo sam o ambicioznim planovima, čuo sam i problemima. Ono što mi se dopalo je samopouzdanje i vizija razvoja Splita i eto, nadam se da će se planovi realizirati. Posebno mi je bilo, kao kulturnjaku, drago čuti da se vodi računa o HNK i kulturi u Splitu.To je zaista i grad turizma i grad kulture', rekao je predsjednik Ivo Josipović u obraćanju medijima u Splitu nakon što se sastao s gradonačelnikom Splita, Ivom Baldasarom.

Pročitajte i ovo Josip Markotić, splitski vijećnik, stranka Most Kome smetaju jezici? Plakat za Splitsko ljeto digao političku buru: "Možda može proći za neki jeftini bordel, neko pornografsko kino" Ivo Josipović Uskoro premijera "Povukao sam se na selo i izolirao od svega": Bivši predsjednik napisao operu o ubojstvu koje je šokiralo svijet

Čak 700.000 kuna je grad Split je uplatio poduzeću Skalinada tijekom mandata Keruma i samim time je spasio od stečaja, a riječ je o tvrtki pokojnog skladatelja Zdenka Runjića koju sad vode njegova supruga i kći. Na upit novinara da komentira Skalinadu, Josipović je rekao: 'Kad je riječ o Skalinadi, ona nije počela niti završila raditi s mandatom Željka Keruma, bila je tamo i radi u slavu velikog skladatelja Runjića, nadam se da će tako biti i u budućnosti', zaključio je Josipović.

>> Ivo Josipović potvrdio riječi Zorana Milanovića: 'Bilo bi dobro da se usvoje promjene Ustava'

Josipović će posjetiti i Trilj gdje će nazočiti otvorenju Vjetroparka Voštane/Kamensko, gdje je predviđeno njegovo obraćanje, a potom će obići pogon tvrtke "Conex Trade" u Poslovnoj zoni Čaporice i nazočiti otvorenju tvrtke "Eko sir Puđa" . Nakon Splita i Trilja, u poslijepodnevnim satima, predsjednik odlazi na Šoltu, u Gornje Selo i Grohote. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene