Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predsjednik na odlasku

Evo koga je Josipović odabrao za zadnji posjet u predsjedničkom mandatu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski predsjednik na odlasku posjetio je SOS dječje selo u Ladimirevcima.

Hrvatski predsjednik na odlasku Ivo Josipović, tijekom zadnjega službenog posjeta u svojemu mandatu, obišao je u petak SOS dječje selo u Ladimirevcima i tom prilikom ocijenio kako su SOS dječja sela 'sjajan oblik zbrinjavanja djece' koji treba njegovati.

Pročitajte i ovo Đakovački bušari - 1 Vrijeme je za zabavu Afrička svinjska kuga je prošlost, otjerale je strašne buše: Pogledajte atmosferu s veselog karnevala u Slavoniji Zdravstvo u Hrvatskoj - 4 Teško do zdravstvene skrbi U ovom dijelu Hrvatske liječnika - ni za lijek: Mladi ne žele u manje sredine, a za one koji su ostali nema tko brinuti

U Dječjem selu u Ladimirevcima u blizini Osijeka s udrugom Humanim zvijezdama Hrvatske Josipović je djeci darovao sportsku opremu, a u izjavi novinarima istaknuo je ljubav i trud djelatnika tog sela kako bi djeci osigurali novi dom, što finacijski pomažu lokalna zajednica i država. Ocijenio je kako oblik organizacije obitelji s tzv. SOS majkama treba njegovati.

Na konstataciju novinara da je za zadnji posjet u predsjedničkom mandatu odabrao Slavoniju, predsjednik Josipović je rekao kako je došao darovati djecu, ali i odati priznanje ljudima koji se brinu o najmlađima kojima je pomoć potrebna.

Josipović: Razmišljam o političkoj budućnosti

Josipović nije želio odgovarati na pitanja o inauguraciji nove hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

U Osijeku je posjetio Nogometnu akademiju 'Krpan-Babić', gdje je istaknuo kako je 'odlično' da ima takva škola, koja koristi zdravlju i radnim navikama te djecu drži dalje od mogućih poroka.

Na novinarsko pitanje kakva mu je politička budućnost, Josipović je odgovorio da mu je politička budućnost 'svijetla'. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene