Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Popit ću kavu s Čačićem'

Bandić o Čačiću: HNS će za šest mjeseci znati što su napravili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Milan Bandić komentirao je navode da se nalazio s Čačićem.

Na pitanje gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću o nagađanjima da je s Radimirom Čačićem bio na kavi, odgovara da s Čačićem nije pio kavu, ali popit će je kad Čačić dođe u Zagreb.

Pročitajte i ovo Milan Bandić, Zdravko Krajina, Denis Mohenski Posao s kućicama Bivši Bandićev vozač i Kralj Adventa ne idu u zatvor: Nagodili se s USKOK-om Slika nije dostupna 'Ne žele se zamjeriti' Bio je u dobrim odnosima sa svima, a sada o njemu govore u rukavicama

'Hrvatska nema većih problema nego tko s kim spava i kako spavaju, tko s kim pije kavu. Ne mogu vjerovati da su čovjeka izbacili iz stranke. Za jedno šest mjeseci znat će što su napravili. Kad su vješali Isusa, on im nije zamjerio što ga vješaju, nego zato što ne znaju što čine', rekao je Bandić.

Naveo je i da je kao zagrebački gradonačelnik kave popio i sa Ivanom Jakovčićem i Silvanom Hreljom, a popit će je, kazao je, i s Čačićem kada dođe u Zagreb.

Upitan bi li mogao surađivati s Čačićem, Bandić je odgovorio da kada bude gradonačelnik Hrvatske, ako Čačić bude relevantan, 'zašto ne'.

Na pitanje hoće li podržati sadašnjeg predsjednika Republike Ivu Josipovića za sljedeći mandat, ponovio je da će sudjelovati na svim predstojećim izborima, a novinari će, poručio im je, na vrijeme saznati kako.

FOTO Josipović PRVI PUT u javnosti nakon operacije

Na pitanje kako komentira izjavu predsjednika zagrebačke Gradske skupštine Darinka Kosora kako je susret predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Davora Šukera i pročelnika Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ive Lovrića na Sveticama 'neformalni susret na livadi', Bandić je kazao da su i Kosor, Lovrić i on na istom tragu. 'Nismo kao u Sjevernoj Koreji, ali smo blizu', rekao je Bandić dodavši kako će po tom pitanju imati većinu Gradskoj skupštini.

Svečana akademija u povodu obilježavanja 70. jubilarne obljetnice Desetog korpusa Zagrebačkog Narodnooslobodilačke vojske Hrvatske (NOVH) održala se u organizaciji Saveza antifašističkih boraca i antifašista (SABA) Republike Hrvatske.

Nazočnima se obratio pokrovitelj svečanosti predsjednik Republike Ivo Josipović, supokrovitelj zagrebačkog gradonačelnika Zagreba Milana Bandića i predsjednik SABA RH Franjo Habulin. (I.D./S.T.K./S.V./Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene