Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne može ni do čega

Ivici Todoriću blokirali su sve nekretnine, račune, dionice...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijski sud u Zagrebu pozitivno je odgovorio na zahtjev Županijskog državnog odvjetništva koje je zatražilo blokadu imovine Ivice Todorića. Blokirali su mu sve nekretnine.

Određena je privremena mjera osiguranja oduzimanja imovinske koristi pribavljene kaznenim djelom, navodi se u rješenju Županijskog suda u Zagrebu, a prenose 24 sata.

Pročitajte i ovo Slučaj Agrokor; ilustracija - 3 U slučaju Agrokor Hrvoj Šipek zatražila zaštitu zakonitosti vještačenja, Todorić: "Ovo je sramota za pravosudni sustav Hrvatske" Propusti u slučaju Agrokor - 4 glavna državna odvjetnica Što će utvrditi Hrvoj Šipek o propustima u slučaju Agrokor? "Ne može Državno odvjetništvo reći da nije na vrijeme upozoreno"

Država je, nakon rješenja, stavila zabilježbu na dio Kulmerovih dvora, dvije oranice u Kloštar-Ivaniću od 15 tisuća kvadratnih metara, lovište kod Gornje Jelenske i šikaru kod Sandrašice.

Todoriću su privremeno oduzeli poslovne udjele u tvrtki Agrokor Projekti koja nije u sustavu Agrokora te 2733 dionice Agrokora.

Blokirana su mu i po tri računa u Addiko banci, Zagrebačkoj banci i Kreditnoj banci Zagreb, ali i računi kod banaka u inozemstvu.

Stavili su mu blokadu i na 100-postotni udio u tvrtki Agrokor Investments, registriranoj u Amsterdamu.

Županijsko državno odvjetništvo sumnjiči Todorića po četiri točke te da je za sebe na protuzakonit način pribavio ukupno 1,2 milijarde kuna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene