Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preminuo brat poznatog umjetnika

Ivica Propadalo tvrdi da mu je brata nasmrt pretukla policija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
55-godišnji Dubravko Propadalo, brat poznatog hrvatskog umjetnika Ivice Propadala, preminuo je u zadarskoj bolnici zbog prsnuća trbušne aorte. Njegova obitelj tvrdi da je do toga došlo zbog policijskog premlaćivanja.

Dubravko Propadalo, jedan od suvlasnika zadarske tvrtke Siltec, otišao je u ponedjeljak poslijepodne u kafić na Voštarnici gdje se zadržao do oko pola sata poslije ponoći. Noć poslije toga proveo je u policijskoj postaji, a kako je do toga došlo te što se tamo dogodilo nije jasno. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DOBRA VIJEST IZ SPLITSKE BOLNICE Sestra mladića pretučenog u Vitezu potvrdila da se probudio iz kome: "Previše ljudi za Vicu moli i čudo se moralo dogoditi" Slika nije dostupna Strava u Makarskoj Opljačkali ga i prebili nasmrt: Policija uhitila troje ljudi, jedan napadač pokušao pobjeći iz zemlje

Naime, Ivica Propadalo tvrdi da je njegovog brata policija pretukla te da je on od posljedica tog događaja preminuo. Tvrdi čak i da je tijekom operacije u bolnici, na kojoj je u petak poslijepodne završio njegov brat, bila prisutna policija. 

Policija iz zadarske PU sve navode opovrgava tvrdeći da je 55- godišnjak zatečen u ulici Andrije Hebranga tijekom vožnje u vidno alkoholiziranom stanju. Kažu da je priveden bez provođenja sredstava prisile, zadržan u postaji do otrežnjenja te sutradan ujutro pušten kući. 

Ivica Propadalo tvrdi da njegov brat čak nije ni vozio kad je priveden, a obitelj je slučaj predala odvjetniku koji će Državnom odvjetništvu podnjeti kaznenu prijavu. Rezultati obdukcije Dubravka Propadala, koji bi trebali biti gotovi sutra, možda će razjasniti okolnosti pod kojima je preminuo 55-godišnji muškarac.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene