Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priopćenje obitelji

Ivana i Božidar u teškom stanju, obustavljena humanitarna akcija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U akciji za liječenje teško bolesnog Božidara Šiška prikupljeno je 2.030.000,00 kn što je dostatno za nastavak eksperimentalnog liječenja, te zbog te činjenice i teškog zdravstvenog stanja u kojemu su i on i supruga Ivana, humanitarna akcija se obustavlja.

U ime Božidara i Ivane Šišak, roditeljima dviju djevojčica, koji se bore s teškim bolestima, o čemu smo objavili niz članaka, a nakon čega je pokrenuta velika akcija pomoći za prikupljanje sredstava za nastavak eksperimentalnog liječenja, stiže priopćenje Ivaninog brata Zorana Balije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Obiteljska tragedija Izgubila je bitku: Umrla i Ivana Šišak, mjesec i pol nakon supruga Slika nije dostupna Nakon teške bolesti Tužna vijest: Umro Božidar Šišak

>>Božidaru liječnici otkrili trombozu, morao se vratiti u Zagreb

'Dirnuti iznimnom empatijom koju su svi građani Hrvatske pokazali u humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava za liječenje Božidara i Ivane Šišak, a zbog iznimno teške situacije u kojoj se oboje nalaze, zbog koje je odlazak na liječenje upitan želimo javnosti informirati o obustavljanju humanitarne akcije.

Trenutno je Božidar još uviijek hospitaliziran na onkologiji KBC-a Rebro i nažalost tromboza se ne povlači, te je dalje upitan odlazak na liječenje u Njemačku, s tim da je i primarna bolest uznapredovala i da se Božidar nalazi u teškom stanju.

Ivana je završila proces zračenja. Slijedeći petak 20.09.2013 bi trebala primiti drugu kemoterapiju od ukupno šest, a sve s ciljem da se smanji tumor na jetri kako bi mogla primiti tretman liječenja u Njemačkoj.

S obzirom da je prikupljeno 2.030.000,00 kn i da je to dostatan novac za početak liječenja njih oboje zahvaljujemo se svima koji su na bilo koji način pomogli da prikupimo sredstva za liječenje, no zbog teškog stanja u kojoj se oboje nalaze nastavak liječenja je neizvjestan i želimo informirati javnost da akciju obustavljamo', piše u otvorenom pismu koje je u ime Ivane i Božidara Šišak medijima uputio Zoran Balija, brat Ivane Šišak

Zahvalu svima na nesebičnom odazivu upućuje i udruga 'Ljubav na djelu', putem koje se prikupljala pomoć za liječenje  obitelji Šišak.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene