Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Desnico miči kandže"

Vrdoljak se u noći oglasio na Facebooku: "Pa makar mi to bilo zadnje što ću učiniti..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Vrdoljak, predsjednik HNS-a, sudjelovao je na zagrebačkom prosvjedu za bolje obrazovanje, a usred noći našao je inspiraciju za poruke na Facebooku.

"Danas sigurniji nego ikad, na reformi obrazovanja lomi se budućnost Hrvatske. I to prava, izvorna reforma bez ideologije, nošena energijom i emocijom za budućnost, a pokretana strašću ljudi koji su je stvarali. Učinit ću sve što je u mojoj moći da krene što prije makar mi to bilo zadnje što ću učiniti u politici!", poručio je Vrdoljak na Facebooku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Liste predaju u ponedjeljak Vrdoljak: "HNS će na izborima okupiti Slavonski pokret. Ne pripadamo ni SDP-u niti HDZ-u, već zdravom razumu" Slika nije dostupna objasnio što je izbor Vrdoljak se žestoko obrušio na Škoru: ''Što je sljedeće? Šetnja Osijekom na tragu Glavaševih crnih košulja?''

 U četvrtak poslijepodne Vrdoljak je sudjelovao na zagrebačkom prosvjedu za bolje obrazovanje.

Dan ranije objavio je i video poruku na Facebooku u kojoj stoji: "Nadam se da ćete izdvojiti svojih pola sata sutra u 18 sati i pridružiti se mojoj obitelji i meni kako bi poslali jasnu poruku ekstremnoj desnici da maknu kandže s najvažnije reforme hrvatskog društva."

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene