Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je DIP objavio privremene nepotpune neslužbene rezultate predsjedničkih izbora Ivan Vilibor Sinčić obratio se okupljenima u svom stožeru.


U stožeru najmlađeg predsjedničkog kandidata Ivana Vilibora Sinčića, nakon objave privremenih nepotpunih neslužbenih rezultata DIP-a, vladala je euforija - osvojili su više od 16 posto glasova!

Vezani članci Slika nije dostupna Holy: 'Premijer je trebao čestitati Kolindi' Slika nije dostupna VIDEO Sinčić: Mislim da je ovaj rezultat realan. Vjerojatno smo dobili predsjednicu.

'Ponosan sam na vas, napravili smo nemoguće, pokazali smo da se može zato što se mora. Da nismo mi s našom platformom nametnuli da su potrebne promjene, nitko drugi ne bi to napravio. I dalje bismo bili u kaljuži besmislenih prepucavanja dok nam zemlja propada i narod nam se iseljava', rekao je Sinčić u govoru okupljenima na zagrebačkom Velesajmu.

Sinčićeva majka: Savjetovala sam mu da bude dobar kao i uvijek

'Svaki šesti Hrvat glasovao je za nas i prepoznao naš program'

'Najavljujemo borbu do pobjede. Uzet ćemo naših 300.000 glasova i pretvoriti ih u mandate na parlamentarnim izborima', najavio je on. U parlamentu će, kaže ostvariti svoj program koji je prezentirao tijekom predsjedničke kampanje. 'Oslobodit ćemo našu zemlju', poručio je Sinčić.

'Slobodna Hrvatska! Slobodna Hrvatska!', skandirao je na kraju s okupljenima.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook