Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poručio iz stožera

Sinčić: Oslobodit ćemo našu zemlju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je DIP objavio privremene nepotpune neslužbene rezultate predsjedničkih izbora Ivan Vilibor Sinčić obratio se okupljenima u svom stožeru.

U stožeru najmlađeg predsjedničkog kandidata Ivana Vilibora Sinčića, nakon objave privremenih nepotpunih neslužbenih rezultata DIP-a, vladala je euforija - osvojili su više od 16 posto glasova!

Pročitajte i ovo Gužva u Frankopanskoj ulici - 4 Zanimljivi podaci Kako su glasale žene, za koga nisu glasali muškarci, kome su povjerenje dali mladi? Slika nije dostupna Ministarstvo uprave Na izborima za predsjednika Republike 3.779.281 birač

'Ponosan sam na vas, napravili smo nemoguće, pokazali smo da se može zato što se mora. Da nismo mi s našom platformom nametnuli da su potrebne promjene, nitko drugi ne bi to napravio. I dalje bismo bili u kaljuži besmislenih prepucavanja dok nam zemlja propada i narod nam se iseljava', rekao je Sinčić u govoru okupljenima na zagrebačkom Velesajmu.

Sinčićeva majka: Savjetovala sam mu da bude dobar kao i uvijek

'Svaki šesti Hrvat glasovao je za nas i prepoznao naš program'

'Najavljujemo borbu do pobjede. Uzet ćemo naših 300.000 glasova i pretvoriti ih u mandate na parlamentarnim izborima', najavio je on. U parlamentu će, kaže ostvariti svoj program koji je prezentirao tijekom predsjedničke kampanje. 'Oslobodit ćemo našu zemlju', poručio je Sinčić.

'Slobodna Hrvatska! Slobodna Hrvatska!', skandirao je na kraju s okupljenima.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene