Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odluka Državnog sudbenog vijeća

Ivan Turudić izabran za predsjednika Županijskog suda u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državno sudbeno vijeće je na svojim stranicama objavilo kako je za predsjednika Županijskog suda izabran Ivan Turudić koji sudi Sanaderu u slučajevima Hypo banka i Ina-Mol.

DSV je jutros održao 26. sjednicu na kojoj se odlučivalo o predsjednicima nekoliko sudova u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu.

Pročitajte i ovo Ivan Turudić propucani automobil Turudiću vraćeno vozilo, očevid je gotov: "To je službeni kalibar jugomilicije" Gordan Jandroković O Turudiću i Milanoviću Jandroković o Turudiću i Milanoviću: "To je vrlo opasno. S takvim stvarima se ne igramo"

Državno sudbeno vijeće provelo je razgovore s  kandidatima za predsjednika Županijskog suda u Zagrebu, Općinskog kaznenog suda u Zagrebu, Trgovačkog suda u Zagrebu i Trgovačkog suda u Osijeku.

Za predsjednika Županijskog suda u Zagrebu kandidirali su se Ivan Turudić, koji je trenutno v.d. suda te Lana Petö Kujundžić i Oliver Mittermayer. To što je Ivan Turudić izabran za predsjednika suda, neće mijenjati ništa oko suđenja Ivi Sanaderu jer će on i dalje voditi ročišta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene