Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Otac je ogorčen

Mladić kojeg su pretukli huligani, među kojima i sin saborskog zastupnika, još uvijek je u komi: "Ovo je klasičan pokušaj ubojstva"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teške ozljede pretučenog Ivana Mikuljana sanirane su, no liječnici ga nikako ne mogu probuditi iz kome.

Otac mladića Ivana Mikuljana (21) koji je prije mjesec dana teško ozljeđen u tučnjavi poručuje kako je sada sve u Božijim rukama.

Pročitajte i ovo Bicikl, ilustracija Hitna joj nije stigla pomoći Tragedija u Podravini: Pala s bicikla i poginula, pronašao je poštar Nesreća kod Varaždina - 4 Tragedija kod Varaždina Maleno mjesto zavijeno u crno, sumještani se opraštaju od poginulih: "Žalosno je"; Policija poslala posebno upozorenje

U noći kada mu je pozlilo podvrgnut je dvjema operacijama u KBC Osijeku i potom prevezen u Opću županijsku bolnicu Vinkovci na daljnje liječenje. Mikuljan kaže da je i to znak da sve ide nabolje, ali i da i dalje zbog težine ozljeda strahuje kada god mu zazvoni telefon i vidi nepoznat broj, piše Večernji list.

Dobio je izvješće MUP-a o fizičkom stanju svojega sina. Unatoč saniranim vanjskim ozljedama glave, koje su bile jezive, liječnici ga nikako ne mogu probuditi iz kome. Sve opcije su otvorene: Ivan se može probuditi sutra i jednako tako je moguće da ostane u trajnoj komi, pa čak i da umre. Njegova budućnost zavisi o izdržljivosti njegova organizma.

Kaznene prijave policija je podignula protiv trinaest mladića koji su sudjelovali u toj tučnjavi. Iz policije ocu ozljeđenog Ivana nitko nije došao kako bi ga pitao ili objasnio bilo što, jedino što je dosad dobio jest izvješće po kojem je Ivan sve te teške ozljede zadobio od jednoga udarca.

Obznanio je kako ne vjeruje izvješću jer je nemoguće da je jedan udarac uzrokovao sve te ozljede. “Ovo je klasičan pokušaj ubojstva i to je jedina istina“ , kaže Mikuljan.

Jedan od napadača je bio Domagoj Culej, sin saborskog zastupnika Steve Culeja. Otac Ivana Mikuljana izjavljuje kako je smatra da će sudski postupak protiv Culeja biti težak zbog pozicije njegova oca no da neće prezati od traženja pravde na sudu.

Nitko iz obitelji napadača, tvrdi mladićev otac, nije se javio obitelji napadnutog Ivana, niti su mu se javili njegovi prijatelji koji bi mogli znati nešto više o samom incidentu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene