Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Utakmica Dinama i Velike Gorice

Ministar Malenica i glasnogovornik Vlade iz svečane lože slušali ustašku koračnicu: "Na policiji je da postupa sukladno zakonu"

Ivan Malenica i Marko Milić na utakmici Dinama i Velike Gorice
Ivan Malenica i Marko Milić na utakmici Dinama i Velike Gorice Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Neprimjerenom ponašanju Boysa na utakmici Dinama i Velike Gorice prisustvovali su i ministar uprave i pravosuđa Ivan Malenica te glasogovornik Vlade Marko Milić.

Utakmici Dinama i Velike Gorice, koja je odigrana jučer i na kojoj se orila ustaška budnica, prisustvovali su ministar uprave i pravosuđa Ivan Malenica te glasnogovornik Vlade Marko Milić.

Svo su vrijeme bili u svečanoj loži i iz prve ruke vidjeli što se događa na tribinama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Analiza mirovinskih sustava Trebali bi bezbrižno uživati u starosti, a bore se za goli opstanak: Spajanje kraja s krajem za neke je doživotan posao

"Osuđujemo takvo neprimjereno navijačko skandiranje koje predstavlja negaciju sporta i čini štetu hrvatskom nogometu, ali i svim ostalim navijačima koji su došli gledati utakmicu u normalnom ozračju.

Na policiji je dalje da postupa sukladno zakonu", priopćio je Milić i dodao da se duže vrijeme nisu mogli čuti takvi povici na Dinamovim utakmicama koje često posjećuje. 

"Ovo zadnje je bilo posve nepotrebno i neprihvatljivo", zaključio je Milić.

O svemu se oglasila i zagrebačka policija, koja je nakon utakmice privela četvero ljudi te objavila kako je u tijeku kriminalističko istraživanje vezano uz ponašanje navijača, jer su zbivanja na stadionu i u nejgovu okruženju policajci snimali.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene