Obavijesti Video Pretražite Navigacija
okreće novu stranicu

Ivan Jabuka više nije glasnogovornik HDZ-a: ''Možda jednog dana napišem memoare''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Jabuka više nije glasnogovornik HDZ-a. O odlasku s radnog mjesta izvijestio je na svom Facebook profilu.

''Nakon tri i pol godine, vrijeme je za okretanje nove stranice. Nije to neko dugo razdoblje, ali dovoljno da se vidi kako politika, njeni akteri i procesi funkcioniraju iz neposredne blizine. Sasvim dovoljno da se vidi i kako izgledaju mediji s druge strane ogledala. Kao svaki posao i ovaj je nosio dobre i loše trenutke - neizvjesnost, stres, umor, iznenađenja, sreću, zadovoljstvo...uglavnom puno svega, možda i za memoare jednoga dana. :) '', napisao je Ivan Jabuka na Facebooku.

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić i voditelji Dnevnika Nove TV ANALIZA HRVOJA KREŠIĆA Plenković ide na Pantovčak: "Time gazi svoje izjave. DP i njihove ideje? To je jedini način da prežive" Andrej Plenković skupio 76 potpisa Anketa Dnevnika Nove TV Hrvati otkrili smatraju li da je Domovinski pokret od HDZ-a dobio previše, premalo ili dovoljno: Pogledajte rezultate glasanja

Zahvalio je mnogim vrijednim ljudima u HDZ-u naglasivši da mu je to bilo neponovljivo iskustvo. ''Isto tako, posebna zahvala mojim dragim kolegicama i kolegama u medijima s kojima sam prošao jedno od zanimljivijih razdoblja političkog života RH. Nadam se dobroj suradnji i ubuduće, na novom radnom mjestu, u nekoj novoj priči'', poručio je Jabuka.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene