Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Netransparentan rad i tajni dogovori?

Pernara napustio glavni tajnik: ''Ne mogu podržati jeftini populizam bez želje za stvarnim radom''

Ivan Despetović (Foto: Ivan Despetović)
Ivan Despetović (Foto: Ivan Despetović) Ivan Despetovi?
Aktualno Galerija Ivan Despetović (Foto: Ivan Despetović) Ivan Despetović (Foto: Ivan Despetović) Foto: Ivan Despetovi? +0 Ivan Pernar (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Glavni tajnik stranke Ivana Pernara, Ivan Despetović, podnio je ostavku na toj funkciji. Kao razloge za ostavku naveo je težnju za ''jeftinim populizmom bez želje za stvarnim i konkretnim radom u stranci''.

Ivan Despetović podnio je ostavku na mjesto glavnog tajnika Stranke Ivana Pernara. U svom priopćenju Despetović kao razlog za ostavku navodi ''jeftini populizam bez želje za stvarnim i konkretnim radom u stranci''.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ruf mich an Bivša pornozvijezda u akciji prikupljanja članova za novu Pernarovu stranku: "Slobodno se javite" Slika nije dostupna Pitao pratitelje za mišljenje Odabrao ga je zbog prepoznatljivosti: Ivan Pernar objavio "skroman" naziv svoje nove stranke

''Interni dogovori mimo svih protokola i podržavanje javnih istupa pojedinih članova koji na bivšim karijerama uživaju jeftinu pažnju medija, predmet su ismijavanja. Moji moralni i etički kodeksi ne mogu podržavati jeftini populizam ispred struke'', stoji u njegovu priopćenju.

Netransparentan rad i tajni dogovori?

Despetović kaže i da su netočne izjave o planovima za izborne liste i nositelje u drugoj izbornoj jedinici jer Glavni odbor stranke o tome nije razgovarao. ''S druge strane, predsjednik i potpredsjednik stranke ne žele dati demanti niti se ograditi od takvih netočnih informacija, što nam govori o netransparentnom radu i tajnim dogovorima'', tvrdi Ivan Despetović.

''U politiku sam ušao s vrlo ozbiljnim i iskrenim pristupom koji njeguje moralne i poštene vrijednosti na najvišem nivou i stoga više ne vidim svoj smisao političkog djelovanja u ovakvoj stranci koja je stavila jeftini populizam ispred svega.

''Napominjem da razlog moje ostavke i izlaska iz stranke Ivana Pernara nije Aleksndra Bukovčan, već cijelokupni pristup vrha stranke prema ozbiljnosti koju politika treba imati te kršenje usvojenih i dogovorenih pravila, u ovom slučaju izjava za nositelje izbornih listi'', zaključio je Despetović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene