Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kraj sezone

Na tri granična prijelaza Istru tijekom vikenda napustilo 64 tisuća putnika, ušlo 42 tisuće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Preko triju graničnih prijelaza u Istarskoj županiji - Kaštela, Plovanije i Požana - od petka do nedjelje u 12 sati u Hrvatsku je ušlo 42.622 putnika dok je u istom razdoblju Istru napustilo 64.460 gostiju, izvijestila je u nedjelju poslijepodne istarska policija.

"Od navedenog broja putnika u Hrvatsku je ušlo 36.304 stranih putnika, a izašlo 57.849 stranih gostiju. Promet se na graničnim prijelazima odvija bez poteškoća i većih zastoja", istaknula je policijska službenica za odnose s javnošću Suzana Sokač.

Pročitajte i ovo Radnik u ugostiteljstvu - 2 Nedostatak radne snage Poslodavci na mukama, ali isplati se: Cilj je ključan, a oni su sve domišljatiji Ruski travel bloger objavio je snimke s putovanja u Sjevernu Koreju Skijanje kod Kim Jong Una Najzatvorenija zemlja primila prve turiste: "Vidjeli smo tek dvije trgovine, a posebne upute dobili smo za fotografiranje i - presavijanje novina"

Samo u petak preko tih istarskih graničnih prijelaza u Hrvatsku je ušlo 16.910 putnika od toga 13.690 stranih gostiju dok je Istru napustilo 26.684 gostiju od toga 23.356 stranih državljana.

U subotu je promet bio intenzivniji pa je tako u Istru ušlo 22.424 stranih putnika među kojima 19.590 stranih dok je Istarsku županiju napustilo 30.428 putnika, od toga 27.430 stranih gostiju.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene