Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Puno faktora

Istražili smo: Što je presudno da gost odabere privatni smještaj?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Što će presuditi da gost odabere baš vaš privatni smještaj i da u moru kuća, soba, studija i apartmana odabere vašu ponudu? Odgovore na ta pitanja dali su nam stručnjaci i iznajmljivači.

Valter je privatni iznajmljivač, a u iznajmljivanje se upustio prije četiri godine. Jako mu je bitno da potencijalni gosti znaju što nudi. "Naša prednost je krajolik i domaća kuhinja, domaća hrana iz vlastite proizvodnje i mir", kaže.

Pročitajte i ovo Rijeka Ušao u top 10 Jedan grad doživio nikad bolji početak turističke sezone: Turbulentna prošlost, lijepa priroda i more odlična su kombinacija Aviolinije u Hrvatskoj Bolja povezanost je ključ Hrvatska spremna za rekordnu sezonu: Povezani s više od 500 destinacija

U svemu, kaže, treba biti autentičan. Nuditi ono što se gostu doista i servira.

Ono što zasigurno, pored cijene, igra ključnu ulogu su fotografije. Fotografija koja mami oko brže prodaje smještaj. Fotografije, spotovi i najnoviji hit, virtualna šetnja.

"Nastojali smo prikazati sve što je u apartmanima, nastojali smo isto tako dočarati ugođaj u samom smještajnom objektu i izvan njega, nastojali smo im približiti i samu destinaciju", ističe Marijeta, privatna iznajmljivačica.

Cijena je ta koja često diktira odabir. Znaju to i iznajmljivači. I što više oglašavanja. Nove modernije platforme nude i nove mogućnosti.

Valja, kažu stručnjaci, pratiti trendove, ali ono što je najvažnije, slušati goste i što oni žele.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene