Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NEMA ŽALBE

ISTJEČE ROK Kojim će argumentima Vlada pobiti odluku arbitraže o Ini i MOL-u?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na tu presudu ne postoji mogućnost žalbe, ali će se tražiti njezino poništenje pred Saveznim sudom Švicarske, kako je ranije najavio i sam premijer Andrej Plenković.

Hrvatskoj Vladi istječe rok od 30 dana za osporavanje arbitražne presude u Ženevi, kojom je odlučeno u korist MOL-a. Na tu presudu ne postoji mogućnost žalbe, ali će se tražiti njezino poništenje pred Saveznim sudom Švicarske, kako je ranije najavio i sam premijer Andrej Plenković.

Pročitajte i ovo Spor INA-MOL (Foto: Dnevnik.hr) Arbitražni spor Uljanik bi nas mogao stajati više od 6 milijardi kuna, ali "vise" nam još milijarde kuna koje traži Mol Video-zid Mislava Bage o arbitraži INA-MOL (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Slučaj Ina-MOL Analiza Mislava Bage: Ako Hrvatska u Washingtonu izgubi ovaj spor, to bi nas moglo koštati i do 14 milijardi kuna

Iz Vlade ne otkrivaju s kojim argumentima će nastojati pobiti tu presudu UN-ove komisije za međunarodno trgovačko pravo. Evo što je o tome odgovorila potpredsjednica Vlade Martina Dalić. "Mislim da je najbolje da to pitanje uputite u resorno ministarstvo."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene