Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Silvestrovo

Posljednji pozdravi 2023. godini uz tradicionalno kupanje: "Htjeli smo obilježiti kraj ove godine na lijep način"

Aktualno Galerija Plivanje za doček - 1 Plivanje za doček - 1 Foto: DNEVNIK.hr Plivanje za doček - 2 Plivanje za doček - 2 Foto: DNEVNIK.hr Plivanje za doček - 3 Plivanje za doček - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Plivanje za doček - 4 Galerija 1/4 >>
Mnogi su 2023. godinu ispratili kupanjem na Staru godinu. Plivačima temperature nisu predstavljale problem.

Staru godinu se u mnogim gradovima ispraća kupanjem u hladnim rijekama i jezerima. Ni ove godine temperature nisu nikome smetale. U Zagrebu se točno u podne ulazilo u Jarun. Tradicionalno silvestrovsko plivanje organizirali su Zimski plivači Zagreba.

Skakalo se i u Dravu. Dugogodišnju tradiciju skakanja, ove su godine u Osijeku nastavila četiri mladića i dvije djevojke.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Dotaknuo se i rata u Ukrajini Putin poslao poruku građanima: "Ne postoji sila koja može podijeliti Ruse"

"Sad sam se zadnjih tjedan dana kupala svaki dan u Dravi s dečkom i ekipom koja je isto skakala, htjeli smo obilježiti kraj ove godine na lijep način. Kad se izađe vani je jako toplo zbog razlike u temperaturi i svega i nije mi uopće žao što sam skakala, da sam sad prvi put skakala, bio bi mi preveliki šok", ispričala je za Dnevnik Nove TV Ivana Brlić.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene