Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ispovijest majke čija je kći progledala u Međugorju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
24. lipnja 1981. godine, šestero djece posvjedočilo je da im se u Međugorju ukazala Blažena Djevica Marija. Od toga dana do danas, nakon 27 godina, čudotvorne moći ovog svetišta privlače više od milijun posjetitelja iz svih zemalja svijeta.

Tako se Međugorje od malog mjesta s nekoliko tisuća stanovnika transformiralo u jedno do najpoznatijih Marijanskih svetišta. Bez obzira što Crkva negira Međimurje kao mjesto ukazanja, ono je i dalje za vjernike mjesto nade.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Maloljetničke bande teroriziraju Hrvatsku Slika nije dostupna Kako jeftinije ljetovati i uštedjeti novac

O čudotvornom izlječenju svjedočila je i majka 16-godišnje djevojke koja se rodila s trajnim oštećenjem vida, a prije četiri godine doživjela je čudotvorno izlječenje upravo u Međugorju.

- Otišli smo u Međugorje i došli do Isusa. Tada sam vidjela da Isus ima suze, a s tim je suzama moje dijete namazalo oči. Došli smo do Crkve, a ona mi je rekla da osjeća da joj se nešto događa s očima. Vratil smo se ponovno do Isusa i ponovno je namazala oči. Nakon tjedan dana smo otišli na pregled kod doktorice i s njezinim očima je sve bilo u redu, rekla je majka Nena Mucak.

U današnjoj emisiji '10 do 8' o duhovnim, ali i gospodarskim mogućnostima Međugorja, Romina Knežić razgovarala je s pomoćnikom ministra turizma Robertom Pendeom, koji je naglasio kako gospodarska dimenzija Međugorja nije najvažnija.

Više o ovoj temi pogledajte u priloženom videu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene