Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uvijek igrala iste brojeve

Sretna Zagrepčanka došla po osvojenih 1,6 milijuna kuna: ''Nekoliko sam puta provjeravala jesam li to stvarno ja"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krajem svibnja sretna dobitnica iz Zagreba uplatila je dobitni listić Hrvatske lutrije i osvojila više od 1,6 milijuna kuna.

''Već dugo vremena želja mi je bila kupiti veći stan i sada je to moguće. Hvala Lutriji na ispunjenju moje velike želje'', rekla je dobitnica koja je 27. svibnja pogodila kombinaciju brojeva za 6+1 dobitak i na Lotu 7 osvojila 1.674.291,90 kuna.

Pročitajte i ovo Ilustracija tajna uspjeha Sretni igrači podigli više od 200.000 eura u Lutriji: Jedan kaže da nije nikome rekao, ali zna se otkud je PR Dobitak „Nikad ne znaš, možda opet svratim do vas na blagajnu“ Riječki umirovljenik podigao dobitak vrijedan 907.909,58 kuna

Otkrila je da je listiće uvijek uplaćivala na istom mjestu - u Martićevoj 70 u Zagrebu -  te da uvijek igra iste brojeve koji svaki za sebe imaju posebnu važnost. Kaže da prije osvajanja ovog dobitka nije bila uvjerena da će baš nju dotaknuti sreća, no ovog puta se posrećilo baš njoj.

''Sasvim slučajno sam na TV-u pratila izvlačenje brojeva uživo. Poslije sam još nekoliko puta provjeravala jesam li to stvarno ja pogodila dobitnu kombinaciju za ovaj super dobitak, ali bez euforije, bila sam potpuno sabrana'', prisjeća se trenutka kada je shvatila da je osvojila više 1,6 milijuna kuna.

Poručila je da je zadovoljna i sretna, a prvo što će učiniti je pronaći odgovarajući stan. ''Nastavljam s igrom. Osim Lota 7, igram Eurojackpot i Loto 6 jer za one koji igraju uvijek postoji mogućnost dobitka'', zaključila je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene