Listić lutrije (Foto: Robert Anic/PIXSELL)
Listić lutrije (Foto: Robert Anic/PIXSELL) Foto: Robert Anic/PIXSELL

Krajem svibnja sretna dobitnica iz Zagreba uplatila je dobitni listić Hrvatske lutrije i osvojila više od 1,6 milijuna kuna.


''Već dugo vremena želja mi je bila kupiti veći stan i sada je to moguće. Hvala Lutriji na ispunjenju moje velike želje'', rekla je dobitnica koja je 27. svibnja pogodila kombinaciju brojeva za 6+1 dobitak i na Lotu 7 osvojila 1.674.291,90 kuna.

Vezani članci Lutrija, ilustracija Provjerite listiće: U Lutriji kažu da je netko od večeras bogatiji za 2,3 milijuna kuna! PR Dobitnik gotovo milijun kuna prvi se pojavio na blagajni Hrvatske Lutrije

Otkrila je da je listiće uvijek uplaćivala na istom mjestu - u Martićevoj 70 u Zagrebu -  te da uvijek igra iste brojeve koji svaki za sebe imaju posebnu važnost. Kaže da prije osvajanja ovog dobitka nije bila uvjerena da će baš nju dotaknuti sreća, no ovog puta se posrećilo baš njoj.

''Sasvim slučajno sam na TV-u pratila izvlačenje brojeva uživo. Poslije sam još nekoliko puta provjeravala jesam li to stvarno ja pogodila dobitnu kombinaciju za ovaj super dobitak, ali bez euforije, bila sam potpuno sabrana'', prisjeća se trenutka kada je shvatila da je osvojila više 1,6 milijuna kuna.

Poručila je da je zadovoljna i sretna, a prvo što će učiniti je pronaći odgovarajući stan. ''Nastavljam s igrom. Osim Lota 7, igram Eurojackpot i Loto 6 jer za one koji igraju uvijek postoji mogućnost dobitka'', zaključila je.