Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Bush jako voli kolače. Alkohol nije okusio 25 godina, pije samo vodu, ali kolače mora pojesti. Pojeo je tako svoj kolač, a budući da Condoleezza nije taknula svoj, pojeo je i njezin', ispričao je predsjednik Stjepan Mesić našoj novinarki.


Mesić je za američkog predsjednika rekao kako je vrlo neposredan čovjek.

Vezani članci Stjepan Perić (Foto: Nova TV) U ličko selo stiže misteriozni inspektor Dinko Duda: "Ako publici neće biti drag, napravio sam dobar posao" Ena Friedrich (Foto: Instagram) Njezin Instagram vrvi seksi fotografijama: Ovo je Playboyeva zečica koja će podignuti prašinu u novom showu

'On ljude rado susreće, rado s njima komunicira. Tijekom naših razgovora ako bi primijetio na nečijem licu da mu odobrava, da mu se nasmije, on mu malo namigne, što svi učinimo kad smo u neposrednom kontaktu', opisao je Mesić američkog vođu, dodavši kako pretpostavlja kome je Bush namignuo. No, nije nam htio reći o kome se radi.

Mesić je podsjetio kako se s Bushom susreo šesti put te kako mu se kod njega sviđa neposrednost.

'Svaki put kad bismo se susreli obećavao je da će doći u Hrvatsku. Sada kad je odlazio rekao je kako odlazi nezadovoljan jer nije vidio jadransku obalu. Obećao je da će opet doći', rekao je Mesić.

Čitav razgovor sa Stjepanom Mesićem poslušajte u priloženom videu.