Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon dojave građana

Interventna u centru Zagreba, uhićen naoružan muškarac

Screenshot: Google Maps
Screenshot: Google Maps
Interventna policija danas je nakon dojave građana uhitila muškarca koji se naoružan šetao Zvonimirovom ulicom.

Pred zgradom na križanju Zvonimirove i Bauerove ulice tako su bili pripadnici interventne policije s pancirkama i kacigama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš Granica završio u zatvoru Turčin dobio kaznu od 36 tisuća eura: Probio rampu na granici s kombijem punim migranata

"Oko 15 sati dobili smo dojavu da nepoznata osoba hoda po Zvonimirovoj ulici s oružjem. Brzom reakcijom policije ta je osoba uhićena u Višeslavovoj ulici, stavljena pod nadzor i dovedena u službene prostorije. Zahvaljujemo građanima na dojavi ", rekli su za DNEVNIK.hr iz zagrebačke policije.

Kako doznaje DNEVNIK.hr predsjednica Kolinda Grabar-KItarović za vrijeme intervencije nije bila u svom stanu. ''U Uredu je, na sigurnom'', poručili su s Pantovčaka.

Predsjedničin susjed Vladimir Šeks ispričao nam je da je prolazio i vidio policiju. ''Pitao sam jednog policajca koji čuva Predsjednicu što se dogodilo, a on mi je rekao da je bila neka lažna dojava'', prenio nam je Šeks.

Policija se ubrzo oglasila napomenuvši kako se uhićenje naoružanog muškarca ne dovodi u vezu s činjenicom da Predsjednica stanuje u blizini. 

Neslužbeno se doznaje kako je riječ o lovačkoj pušci.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene