Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DRAMA U CENTRU ZAGREBA

Internet predator (53) namamio i u hotelskoj sobi 26 sati držao djevojčicu (13)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prava drama odvijala se sa subote na nedjelju ispred i u jednom hotelu u Vlaškoj. Policija je postavila zasjedu muškarcu koji je 13-godišnju djevojčicu namamio u taj hotel putem interneta.

13-godišnjakinja djevojčica došla je na recepciju hotela u Vlaškoj i rekla da čeka oca koji treba doći iz Amerike te da je soba rezervirana. Na recepciji se pojavila u subotu oko 22 sata, no njezini roditelji vjerovali su da je kod prijateljice te da se s istom dogovorila da će kod nje prespavati.

Pročitajte i ovo Kamerom u ručnom satu snimao djecu u Rovinju - 1 Novi slučaj Gnjusni slučaj u Istri: Nijemac na bazenu u Rovinju snimao djecu, policija objavila detalje Ilustracija Projekt odobrila i vlada Mijenjaju zakon o kažnjavanju pedofila: "Klinički protokol uključuje kemijsku kastraciju"

Policija je, međutim, postavila zasjedu ispred hotela, a osumnjičeni muškarac (53) u hotel je stigao u 2 sata ujutro u nedjelju. Otad je s djevojčicom proveo narednih punih 26 sati, prije nego li ga je policija privela.

'Srce nam se steglo. Seka mi je djelovala omamljeno. S njom se nije moglo pričati. Kolutala je očima. Ni na jedno pitanje nije bilo odgovora. Ništa joj nije bilo jasno. Nije znala ni gdje se nalazi ni što joj se dogodilo. Situacija koja ledi žile. Nisam znala bih li gledala u nebo ili da seki gledam u oči i pokušam maknuti zadnjih par dana iz njezine duše. Odjeću koju je nosila na sebi policajci su poslali na vještačenje. Pružena joj je i psihološka pomoć. O tom čovjeku, četiri puta starijim od nje, ne znam što da mislim. Nema riječi kojima bih ga mogla opisati. Namamio ju je i dao joj upute što da govori. Sramotno je što su je u hotel pustili bez dokumenata. Satima je tog čovjeka čekala sama u sobi i onda joj je došao oko dva ujutro u nedjelju', rekla je za Jutarnji list starija sestra djevojčice kroz suze.

Djevojčica je izbivala od kuće puna 34 sata, a roditelji su posumnjali da nešto nije u redu kad se prestala javljati na telefon. Tad doznaju da nema dogovora s prijateljicom i njihova drama traje do ponedjeljka u 4 sata ujutro.

Digli su na noge i policiju i društvene mreže, a onda je u nedjelju oko 19 sati stigla informacija putem interneta od jedne korisnice društvenih mreža, na što je starija sestra djevojčice odmah u opisu prepoznala svoju mlađu sestru.

Obitelj je krenula pred hotel, no policija je već bila tamo i onemogućila im pristup i poslala ih kući, pola sata prije privođenja osumnjičenog muškarca, uz napomenu da će javiti telefonom razvoj događaja.

No, što je djevojčica proživljavala do tog vremena u hotelskoj sobi s nepoznatim muškarcem, koji i sam navodno ima djecu, ostaje nepoznato.

Kriminalistička istraga je u tijeku, a djevojčica zasad nije ništa rekla.

Dok ne završi kriminalističko istraživanje, nije poznato ni hoće li navedeni 53-godišnji muškarac biti terećen za pedofiliju, ili je možda po srijedi bila i trgovina djecom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene