Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Servis Google Maps s uključenom opcijom "traffic" (Promet), otkriva kakvo stanje vlada na zagrebačkim prometnicama.


Znate da je negdje u Zagrebu velika prometna gužva ili kolaps? Fotografirajte mjesto događaja i pošaljite nam fotografije na moj.report@novatv.hr, no nemojte se nepotrebno izlagati opasnostima.

Stanje prometa u Zagrebu je u kolapsu. Zaobilaznica, Slavonska, Centar, Savska i mnoge druge veće i one manje prometnice u gradu crvene se od prometnih gužvi na Google Maps servisu.

FOTO Kaos: Kamion se okrenuo na cesti, srušena stabla...

Vezani članci Zagrepčani ipak poslušali upute, na Jarunu mali broj šetača - 2 Građani ipak poslušali upute Stožera? Pogledajte kako je danas izgledalo najpopularnije mjesto u Zagrebu Dvije žene potukle se na Slavonskoj aveniji Makljaža u Zagrebu: Žene izašle iz auta, potukle se i zaustavile promet

S prvim snijegom, čini se, stigao je i prvi zimski prometni kolaps u grad, iako je gradonačelnik Milan Bandić obećao da će "pojesti snijeg" te da Zagreb snježno nevrijeme neće iznenaditi u prometnom smislu.

Najsvježiji podaci iz DHMZ-a govore kako je u Zagrebu, na mjernom području Maksimir, temperatura točno na nuli te da pada jak snijeg.

Vaše slike šaljite nam na moj.report@novatv.hr

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook