Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svečana sjednica

Incident u Zadru: Transparentima 'napali' Kalmetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom svečane sjednice gradskog vijeća u Zadru, za vrijeme dodjele godišnjih nagrada u kazalištu, došlo je do manjeg incidenta.

Naime, dok je na pozornici nagradu primala Renata Peroš, ravnateljica Narodnog muzeja u Zadru, skupina gradskih vijećnika SDP-a podigla je u publici dva transparenta. Na jednom je pisalo 'Peroš+Kalmeta=simbol političke korupcije', a na drugom je velikim crvenim slovima pisalo PROTIV.

Pročitajte i ovo Screenshot žestoka svađa VIDEO Kaos na zadarskom gradskom vijeću, padale psovke i optužbe, a malo je nedostajalo da dođe i do tučnjave: "Vi jasno i glasno podržavate pedofile" Edi Rama Kamere sve snimile VIDEO Svi su zgroženi zbog onoga što je albanski premijer napravio novinarki: "Ne diraj me više!"

Podsjetimo, Renata Peroš je nakon lokalnih izbora 2001. godine s liste nezavisnih kandidata prešla u HDZ čime je izravno omogućila Božidaru Kalmeti da postane gradonačelnik Zadra.

>> Prvi čovjek Zadra oženio sina

Vijećnici SDP-a i na prošloj su sjednici gradskog vijeća odbili dati suglasnost za dodjelu nagrade Renati Peroš nazivajući to već tada političkom korupcijom.

Nakon današnjeg incidenta gradonačelnik Zadra Božidar Kalmeta je izjavio 'kako njihov postupak govori više o njima samima', dok su vijećnici SDP-a izjavili kako 'i dalje žele upozoravati na korupciju'. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene