Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident na Ekonomskom fakultetu

Htjela na fakultet bez zaštitne maske u Splitu: Policija je odvela u lisicama

Splitska policija intervenirala je u četvrtak na Ekonomskom fakultetu. Njihova intervencija zatražena je zbog ženske osobe koja je htjela na fakultet, ali nije htjela staviti masku.

U četvrtak oko 14 sati splitska policija dobila je dojavu kojoj se tražio izlazak policije na teren. Naime, ženska osoba odbijala je, prema uputi zaštitara na Ekonomskom fakultetu, staviti zaštitnu masku.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traže se očevici Tragična prometna nesreća između Trogira i Splita: Od posljedica sudara automobila i motocikla jedna osoba preminula Ilustracija Upozorila policija FOTO Traži se muškarac s fotografije: "Jeste li uočili da vas promatra crni tip?"

Dolaskom policajaca na mjesto događaja zatražili su od nje osobnu iskaznicu kako bi utvrdili identitet. Ona im je odbila dati osobnu. Također, nije htjela otići iz prostora fakulteta.

Zbog toga su policajci zapovijedili ženi da izađe iz prostora prostora. Žena je i dalje ignorirala policajce. Tada su nad njom uporabljena sredstva prisile - policajci su je uhvatili za ruku i izveli iz prostora.

"Osoba je pružala aktivni otpor onemogućavajući policijskim službenicima da joj stave sredstva za vezivanje radi čega je pala na pod i nakon toga je i dalje nastavila pružati aktivni otpor. Nakon što su joj stavljena sredstva za vezivanje dovedena je u službene prostorije", navode u splitskoj policiji.

S obzirom na to da je imala vidljive ogrebotine na rukama i nogama pozvana je ekipa Hitne medicinske pomoći koja ju je pregledala i utvrdila da nema ozljeda radi kojih bi trebala biti odvedena u bolnicu.

Policajci su naknadno utvrdili njezin identitet. Nakon istrage prekršajno je sankcionirana i puštena na slobodu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene