Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Premijerkino osiguranje smirivalo strasti

Incident između mladeži HDSSB-a i HDZ-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na polaganju kamena temeljaca u Osijeku dogodio se incident, u kojem su sudjelovali aktivisti mladeži HDZ-a i HDSSB-a.

S transparentima 'Koji je general sljedeći' i 'S Kosor u propast, a ne u Europu' pojavila se mladež HDSSB-a pred premijerkom Jadrankom Kosor u osječkom prigradskom naselju Višnjevac na polaganju kamena temeljca za gradnju sportske dvorane i rekonstrukciju škole.

Pročitajte i ovo Ilustracija Incident u vrtiću Dijete od godinu i pol samo izišlo iz vrtića: "Dogodio se vrlo ozbiljan propust" Slika nije dostupna Na otvorenju fakulteta Premijerka Kosor sa SDP-a prešla na prepucavanja s HDSSB-om

Polaganju kamena temeljca nazočio je i gradonačelnik Osijeka Krešimir Bubalo, koji nam je rekao kako se zahvaljuje mladeži HDSSB-a 'na brzoj reakciji na provokaciju', pritom misleći na transparent koji je promicao premijerku Kosor i njezin rad.

Stali su točno pored osoba koje su držale transparent 'Osijek s Jadrankom u EU', a među članovima HDSSB-a ispred transparenta stajao je Filip Glavaš, sin Branimira Glavaša.

Premijerkino osiguranje kazalo je svima da se maknu nekoliko koraka unatrag na što su oni spustili transparente. 'Navikla sam ja na svašta, a najviše sam navikla raditi', kazala je premijerka Kosor komentirajući natpise na transparentima.

Kosor je položila i kamen temeljac za novi most na Dravi, koji bi trebao biti dio autoceste A5. (B.V./Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene