Petstotinjak izbjeglica koji su tijekom noći i jutra stigli u zagrebački hotel Porin jasno žele vlastima dati do znanja da u Hrvatskoj ne žele ostati.


U 14:30h na Novoj TV gledajte Specijal povodom izbjegličke krize u Hrvatskoj. S terena UŽIVO izvještavaju reporteri Andrija Jarak, Mislav Bago, Ivana Ivanda i Barbara Štrbac.

S balkona hotela vise transparenti kojima izbjeglice smještene u zagrabačkom hotelu Porin poručuju kako žele otići iz Hrvatske, javlja za Dnevnik.hr reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Ivanda.

Na kolodvoru oko 2.000 ljudi: 'Ovo je preraslo u ozbiljan problem'

Vezani članci Pozitivan koncert, Dubioza kolektiv (Foto: PR) Pozitivan koncert odlazi u povijest uz najmoćnije izdanje i dvostruku Dubiozu Kolektiv Kran udario u dalekovod u zagrebačkoj Jaruščici (Foto: ČItateljica) - 4 U Zagrebu odjeknula snažna detonacija: Kran udario u dalekovod

Bacaju WC papire i viču 'Freedom, freedom' (sloboda, sloboda). Žele poslati jasnu poruku da svoj put namjeravaju nastaviti te da u Hrvatskoj ne žele ostati. U zapadnim zemljama su njihove obitelji i najbliži, tamo i oni žele otići.

 

 

'Pred zagrebački hotel Porin stigla je interventna policija, razvukla je trake, svi čekamo rasplet napete situacije', javlja reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Ivanda.

U Hrvatskoj se očekuje više od 20.000 izbjeglica! APEL IZ TOVARNIKA: Svjedoci smo humanitarne katastrofe!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook