Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Imenovani suci općinskih sudova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državno sudbeno vijeće imenovalo je suce općinskih sudova u Velikoj Gorici, Pakracu, Sisku, Varaždinu i Biogradu na moru. Nije imenovan sudac Županijskog suda u Šibeniku pa je zatraženo dodatno mišljenje o kandidatima.

Za sutkinju Općinskog suda u Velikoj Gorici između 11 kandidata imenovana je Jelena Raić, dosadašnja savjetnica na Županijskom sudu u Velikoj Gorici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DSV imenovao dvije nove sutkinje Slika nije dostupna DSV kaznio sutkinje jer nisu na vrijeme otpremale odluke

Između 12 kandidata za suca Općinskog suda u Pakracu imenovan je Matija Stokić, dosadašnji savjetnik na tom sudu, dok je za općinskog suca u Sisku imenovan Vedran Medaković, dosadašnji savjetnik na Općinskom sudu u Glini.

Za suce Općinskog suda u Varaždinu imenovani su Kristijan Horvat i Tihomir Zebec, dosadašnji savjetnici na tom sudu.

U Biogradu na moru za suce su imenovani predsjednik tog suda Igor Berghaus, koji je bio sudac u Obrovcu i Ana Zrilić, dosadašnja savjetnica na Prekršajnom sudu u Zadru.

Od 11 kandidata iz redova sudaca, DSV nikoga nije izabralo za suca Županijskog suda u Šibeniku. Zatraženo je dodatno mišljenje šibenskog sudačkog vijeća o kandidatima jer je zaključeno da postojeće mišljenje nije cjelovito.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene