Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Odlukom glavnog ravnatelja policije Ministarstva unutarnjih poslova Vlade Dominića od danas su na razdoblje od pet godina na čelo osam policijskih postaja u Policijskoj upravi karlovačkoj imenovani novi načelnici.


Temeljem provedenog internog oglasa za imenovanje rukovodećih policijskih službenika novi načelnici policijskih postaja su Damir Brcković u Karlovcu, Josip Žgela u Dugoj Resi, Dražen Lipošćak u Ogulinu, Željko Pavlić u Ozlju, Nenad Katić u Slunju, Ivan Kalić u Vojniću, Saša Lenard je načelnik Postaje prometne policije Karlovac, a Željko Magdić načelnik Postaje granične policije Maljevac.

>> Josipović primio izaslanstvo MUP-a u prigodi Dana policije

Četvorica od njih i do sada su bili načelnici istih policijskih postaja, a preostala četvorica neraspoređenih bivših načelnika policijskih postaja bit će naknadno raspoređeni. (Hina)

Vezani članci Svijeće u čast preminulom dječaku Adamu Toledu Užas u SAD-u: Policija objavila snimku na kojoj policajac ubija 13-godišnjaka Karlovačka policija traga za muškarcem - 5 Prepoznajte li ga? Policija traga za muškarcem zbog pljačke u Karlovcu

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook