Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dopunsko zdravstveno osiguranje

Ima li zdravlje cijenu?

PR
PR Foto: PR
Svi težimo živjeti što zdravije, jedni drugima u razgovoru često poželimo puno zdravlja i volimo reći da je najvažnije biti i ostati zdrav, a tada se čovjek lakše pobrine i za sve ostalo što mu treba. No radimo li dovoljno na tome da sačuvamo naše zdravlje? Koliko biste novca mjesečno izdvojili za očuvanje zdravlja? Jeste li ikad razmišljali o tom iznosu i kakav je on u usporedbi s ostalim troškovima koji svakodnevno odu na „manje važne“ stvari?

Sad je pravo vrijeme za akciju!


Cijene dopunskoga i dodatnog zdravstvenog osiguranja u Allianzu snižene su do kraja svibnja i sad je prilika da zaštitite svoje zdravlje za pravu cijenu!


Za iznos od već 5 eura mjesečno možete napraviti prvi korak prema smanjenju troškova participacije u osnovnoj zdravstvenoj zaštiti, a već za 13 eura mjesečno dobit ćete zdravstvene usluge u renomiranim zdravstvenim ustanovama, u najkraćemu mogućem roku, bez listi čekanja. O čemu je zapravo riječ?

PR PR (Foto: PR)


Dopunsko zdravstveno osiguranje


Ako već nemate dopunsko zdravstveno osiguranje, trebate znati da ono pokriva participacije, odnosno sudjelovanja osiguranika do pune cijene zdravstvene usluge iz obveznoga zdravstvenog osiguranja, kao i lijekove. Korisnicima je u sklopu Allianz police omogućeno i da uz doplatu koriste uslugu kućne njege ili dnevne naknade za liječenje u bolnici zbog nezgode ili bolesti.


Dodatno zdravstveno osiguranje


Allianz dodatno zdravstveno osiguranje pomaže vam brinuti se za zdravlje uz pristup Allianz mreži zdravstvenih ustanova u kojima ćete bez čekanja napraviti sistematske i dijagnostičke preglede te dobiti vrhunsku uslugu liječenja, terapija, manjih operativnih zahvata, naknadu za smještaj u bolnici kao i preventivne DNK testove koji otkrivaju rizike od teških bolesti.

PR PR (Foto: PR)

Besplatan chat sa stvarnim liječnikom


Svim novim korisnicima police dopunskoga zdravstvenog osiguranja Allianz je omogućio besplatno korištenje usluge m-Doktor na godinu dana, tijekom koje se svaki korisnik može, SMS-om ili preko popularnih chat aplikacija, savjetovati s liječnikom, poslati upit u kojem opisuje zdravstveni problem i zatražiti medicinski savjet, a na konkretan upit dobit će personalizirani odgovor iskusnoga i ovlaštenog liječnika. Usluga m-Doktor omogućuje anonimno slanje upita, no korisniku usluge odmah će biti vidljivi ime i specijalizacija liječnika koji odgovara na postavljeno pitanje.


Potpuno digitalizirana usluga


Uz inovativne usluge m-Doktor, prednost ugovaranja police dopunskoga zdravstvenog osiguranja jest to što se polica može ugovoriti online. Nakon aktivacije korisnik, osim fizičke iskaznice, dobiva digitalnu iskaznicu, koju može koristiti kao sredstvo plaćanja. To funkcionira tako da korisnik svoju digitalnu iskaznicu, koja je spremljena na pametni telefon, pokaže u zdravstvenoj ustanovi, a Allianz će izravno podmiriti trošak za korištenu uslugu.

PR PR (Foto: PR)


Osiguraj svoje zdravlje uz odličnu cijenu samo do 31. svibnja kod svojeg Allianz zastupnika, na allianz.hr, u svim poslovnicama Zagrebačke banke ili online bankarstvom putem mobilne aplikacije (m-zaba).

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene