Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Kajinove bedastoće i laži koje iznosi na press-konferencijama kroz koje želi Istru prikazati kao leglo narkomana i lopova nisu ništa drugo nego očajnički potez da još jedanput uđe u Sabor', ustvrdio je Rosanda.


Član Predsjedništva IDS-a Vili Rosanda ocijenio je na današnjoj konferenciji za novinare u Puli da Damir Kajin kleveće gradonačelnike i načelnike u Istri insinuirajući, kako je rekao, 'neutemeljenim konstrukcijama i nevjerojatnim akrobacijama da u Istri vlada kriminal, a da su predstavnici lokalne vlasti po definiciji milijunaši i kriminalci'.

Vezani članci Valter Flego (Foto: Dusko Marusic /PIXSELL) Nakon Jakovčića još jedan istarski župan ide u Bruxelles: Doznajemo tko će zamijeniti Valtera Flegu Slika nije dostupna SDP uz Kajina, on zadovoljan

'Kajinove bedastoće i laži koje iznosi na press-konferencijama kroz koje želi Istru prikazati kao leglo narkomana i lopova nisu ništa drugo nego očajnički potez da još jedanput uđe u Sabor', ustvrdio je Rosanda, dodajući kako su se nadali da se Damir Kajin, 'sad kad je konačno na čelu jedne stranke, neće baviti politikantstvom, nego da će ponuditi konkretne mjere, prijedloge ili rješenja koji mogu pridonijeti smanjenju nezaposlenosti, pokretanju investicija te povećanju izvoza u Istri'.

Ocijenio je da Kajin zauzvrat, zapravo, 'maltretira cijelu Istru'.

'IDS se protivi prljavoj politici konstantnog laganja i sijanja straha sa svrhom političke promocije jednog čovjeka', poručio je Vili Rosanda i pozvao Kajina da lažima prestane maltretirati građane Istre te da počne djelovati u interesu zajednice.

Kajin: 50-ak IDS-ovaca ima imovinu vrijednu 2 mil. eura, a prije nisu imali ništa

Načelnik općine Gračišća Ivan Mijandrušić ustvrdio je u vezi s nedavnim istupima Damira Kajina o navodnim malverzacijama sa zemljištem u Gračišću kako dokumentacija nedvojbeno pokazuje da su njegove konstrukcije neutemeljene te će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu.

Kako je rekao, iskoristit će 'sve pravne mogućnosti da takve nedemokratske metode političkog djelovanja konačno prestanu'. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook