Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Idi mi-dođi mi: HDZ opet na blogu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ je vratio sve blogove na Blog.hr i to s novim postovima te je upućena i isprika čitateljima. I dok su jučer gotovi svi mediji objavili da su HDZ-ovci naprasno prekinuli s bloganjem, večeras ponovno nagli preokret!

Blogovi Ivice Kirina, Tomislava Ivića, Josipa Đakića
Dragana Kovačevića i Berislava Rončevića su vraćeni i to s novim tekstovima, fotografijama i dizajnom! 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna hipotetska situacija? Pernar nakon što ga je skiperica izbacila s broda: ''Odbijete seksualne nasrtaje debele, muškobanjaste žene s ortodontskim problemima..." Slika nije dostupna Podržava Hitlera Ogorčena skiperica o Pernaru kojeg planira izbaciti s jedrilice: ''On je divlji rasist i sociopat koji voli naciste''

Nažalost, svi komentari na Kirinovom (čak 400) i ostalim blogovima su izbrisani zajedno s postovima koji su nanovo objavljeni. Stigla je i obavijest i isprika na službenim stranicama 4. izborne jedinice HDZ-a na kojoj su vraćeni linkovi na blogove. 

>> Više o cijelom slučaju na www.blog.hr

- Ispričavamo se što vam je tijekom današnjeg dana bio uskraćen pristup blogovima naših kandidata. S obzirom da smo bili u eksperimentalnoj fazi, zbog velikog broja posjeta i komentara došlo je do tehničkih poteškoća i bili smo prisiljeni nakratko maknuti blogove sa naših web stranica. Ono što smo dobili kao reakciju i medija i javnosti na nemogućnost ulaska na blog stranice u drugoj polovici današnjeg dana dodatna nam je potvrda da podržavate ovakav oblik komunikacije s predstavnicima vlasti i zasigurno ćemo je u budućnosti razvijati i stimulirati. U tom cilju uspjeli smo zadovoljiti sve tehničke preduvjete za nesmetanu razmjenu i pregled komentara. Blogovi gospode Kirina, Rončevića, Kovačevića, Đakića i Ivića ponovno su vam dostupni u osvježenoj formi na istim adresama gdje ćete i dalje moći s njima komunicirati te ostavljati svoje komentare. Molimo vas da uvažite našu ispriku, a mi se nadamo da će naši blogeri unatoč predizbornim obvezama pronaći dovoljno vremena da vam budu na raspolaganju, stoji u priopćenju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene