Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O POSJETU VUČIĆA

Dodik nenajavljeno došao u Hrvatsku: "I Srbi su očekivali da se Hrvati ispričaju za mnogo toga iz prošlosti"

Milorad Dodik (Dnevnik.hr)
Milorad Dodik (Dnevnik.hr)
Posjet i izostanak isprike predsjednika Srbije komentirao je i Milorad Dodik. Predsjednik Republike Srpske stigao je danas u nenajavljeni posjet u manastir u mjestu Donji Budački u Karlovačkoj županiji.

Dodik je istaknuo je kako su Srbi očekivali ispriku Hrvata, a posjet ocijenio pozitivnim za nadolazeću gospodarsku suradnju među državama.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Geopolitika Vučić upozorio: "Za tri do četiri mjeseca bit će najgora situacija od Drugog svjetskog rata" Aleksandar Vučić Rezolucija o genocidu Vučić: ''Molio sam ljude u Republici Srpskoj da još jednom razmisle o svim svojim odlukama i potezima''

„Ne bi trebalo da nitko nameće Vučiću niti bilo kome drugome pravila ponašanja kada se dođe u posjet i mislim da ono što je učinjeno sa strane Vučića maksimalno. Srbi su imali očekivanja da se Hrvati ispričaju za mnogočega u prošlosti i mislim čak sam pobornik da se skupe najvažniji ljudi i da to zajedno urade. Ili političari ili netko. Ali očekivati to samo s jedne strane…

Srbi imaju daleko više razloga. Drugi svjetski rat je ostavio teške traume i stradanja u okviru NDH-a na mnogim mjestima, pobilo je našu političku i intelektualnu elitu…“, rekao je Dodik. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene