Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sajam poljoprivrednih proizvoda

I proizvodi poljoprivrednika se mogu naručiti preko interneta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Proizvodi hrvatskog sela već devetu godinu za redom svoje kupce nalaze na specijaliziranim sajmovima koji se, zbog velikog interesa, održavaju i više puta u godini.

Gužva je na jedom takvom, koji će trajati sljedeća dva dana, na zagrebačkom središnjem trgu. No i kupcima i proizvođačima bilo bi puno lakše kada bi svoju ponudu proširili na internet. Neki od njih upravo su to i učinili. Dimljena hobotnica, šaran, štuka, ili namaz od pastrve, apetita je bilo za isprobati baš sve.

Pročitajte i ovo Kobasica Domaća, s tartufima ili ljuta? Kombinacija je puno, ali ona je samo jedna: Mala istarska općina ugostit će sajam kobasica Benkovački sajam - 4 Vesela atmosfera Svi putevi vode u Benkovac: Prodavalo se sve, od igle do lokomotive

'Ovo je zdravije, ovo je delikatesa, ali ovo je malo, ljudi više vole masno', kaže Branka Mihelić, vlasnica obrta dimljene ribe. Riba pored slanine, kobasice i kulenove seke, nema velike šanse. Najveća gužva na sajmu proizvoda hrvatskog sela bila je na štandovima sa suhomesnatim proizvodima. Interes kupaca bio je kao da se proizvodi dijele, a za dobar odaziv krive su povoljne cijene.

Velike gužve organizatore ne iznenađuju. 'To su proizvodi kojih nema na policama trgovačkih lanaca, to su proizvodi koji su visoko kvalitetni, to su proizvodi koje hrvatski potrošači vole', rekao nam je organizator Damir Kovačić. Zato većina proizvođača svoju priliku vidi na internetu, u online ponudi. Pojedini su se već usavršili i u dostavi, pa i s otoka Raba.

Iz Like se na internetu može naručiti vreća krumpira ili bilo koji drugi lički proizvod, na bilo koju adresu u Hrvatskoj. Iz Slavonije, online narudžbom stižu Viljamovke. Sve kako bi se izišlo u susret svim zainteresiranim kupcima. Internet bi kupce riješio i još jedne brige, velikih gužvi na sajmovima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene