Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nikako do nagodbe

I nakon pet godina, saga oko odštete Miroslavu Maškarinu se nastavlja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sagi oko odštete Miroslavu Maškarinu ni nakon pet godina ne nazire se kraj. Danas su i on i njegova obitelj odbili ponuđenu nagodbu.

Odvjetnica Miroslava Maškarina i njegove obitelji Ingrid Barić danas je u raspravi na Općinskom sudu u Rijeci kazala da je nagodba koju je ponudio riječki Klinički bolnički centar neuobičajeno niska i neprihvatljiva.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ozljeda na radu Hodao dvorištem na poslu pa se zabio u stup: Tužio firmu i zatražio odštetu, sada čeka uplatu Čovjek pao u grob - 1 Dan uoči Sisveta Pao u grob i zvao 112, njima je to bilo smiješno: "Bolovi su nesnosni. Drago mi je da sam pobijedio laži"

Navela je da nisu protiv nagodbe, ali kako smatraju da ponuđenu svotu treba uvećati zbog više razloga, posebice u dijelu za prilagodbu životnog prostora zbog invalidnosti te je najavila da će sudu dostaviti protuprijedlog nagodbe.

Miroslavu Maškarinu je u rutinskoj operaciji slijepog crijeva u riječkome KBC-u ozlijeđena trbušna aorta, zbog čega mu je amputirana noga. Operacija je izvedena 10. srpnja 2006., a obitelj tada 20-godišnjega Miroslava Maškarina zatražila je preko odvjetnika Ingrid i Miljenka Barića izvansudskom nagodbom odštetu od 13,705.000 kuna.

Vlada je u veljači ove godine izdala upravnom vijeću KBC-a suglasnost za isplatu odštete od ukupno 2,4 milijuna kuna tužiteljima Miroslavu Maškarinu i članovima njegove obitelji, ako prihvate sudsku nagodbu koju je predložila riječka bolnica. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene