Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Od 22. do 29. ožujka 2014. godine sedam Elanova hrvatskog novinarsko-skijaškog tima boravit će na Svjetskom novinarskom skijaškom prvenstvu u švicarskom Champeryju.


Riječ je o 61. međunarodnom susretu novinara skijaša u sklopu kojeg će novinari osim u natjecanju u alpskom i nordijskom skijanju, te u kombinaciji, imati priliku sudjelovati i u debatama i okruglim stolovima s predstavnicima iz političkog, gospodarskog i društvenog života Švicarske.

BIJELE RADOSTI Hrvati pohrlili u Nassfeld

Vezani članci Hrvoje Zovko, HND Oštra reakcija HND-a na Plenkovićevo prozivanje novinara: ''U opisu njegovog posla nije biti glavni urednik hrvatskih medija'' Ruski predsjednik Putin na godišnjoj konferenciji za medije Putin na godišnjoj konferenciji za novinare: "Da smo htjeli ubiti Navaljnog, dokrajčili bismo ga"

U timu skijaša novinara nalazi se i novinarka Nove TV Barbara Štrbac, a uz nju su tu i Tom Dubravec, Srđan Vrančić, Petar Fabijan, Ana Raić Knežević, Branka Malnar i Danijel Popović.

Snage će odmjeriti s dvjestotinjak kolega u veleslalomu i nordijskom skijanju na stazi dugoj dva i pol kilometra, i to u juniorskoj (do 45 godina), seniorskoj (do 55 godina) i superseniorskoj konkurenciji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook