Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne propustite!

UŽIVO javljanje s autoceste na putu sa Zrća prema Zagrebu na Dnevnik.hr-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naša ekipa na putu je na putu je prema Zagrebu. Pratite samo na Dnevnik-hr-u.

I danas je pojačan promet na autocesti A1 u smjeru juga i na autocestama A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac u smjeru Zagreba, a u popodnevnim satima se očekuju gužve i moguća duža čekanja pred naplatnim postajama Lučko i Ivanja Reka. Tijekom dana zastoji su mogući u blizini turistiških središta duž Jadranske magistrale i u Istri.

Pročitajte i ovo Vojna vozila u luci Gaženica, ilustracija potpora španjolskoj vojsci MORH upozorio na vojni konvoj, pogledajte gdje se očekuje zastoj: "Molimo građane za strpljenje" Policija, ilustracija Očevid u tijeku Tragedija u rano jutro: Sletio automobilom s ceste i poginuo

Dionica državne ceste D1 Gračac-Knin, zatvorena je za sav promet zbog radova između Očestova i Pađena. Do 15. srpnja obilazak je preko Kistanja i Obrovca ili autocestom A1. 

Očekuje se pojačan ulaz osobnih vozila na graničnim prijelazima sa Slovenijom - Maclju, Bregani, Kaštelu, Plovaniji, Rupi i Pasjaku, te pojačan izlaz osobnih vozila na prijelazima s BiH - Stara Gradiška, Slavonski Brod, Županja, te na GP Bajakovo prema Srbiji.

Za povratka s vikend-lokacija i iz turističkih mjesta, znatno će gust promet biti nedjeljom poslijepodne, na prilazima većih gradova, posebice središnjeg prometnog raskrižja Zagreba, gdje se krajem dana očekuju gužve i moguća duža čekanja pred naplatnim postajama Lučko i Ivanja Reka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene