Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Idući tjedan putuje u Chicago

HZZO odbio liječenje malenoj Maši u inozemstvu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje dao je odbijenicu za liječenje u inozemstvu malene Maše Lučić, koja boluje od sindroma Arnold Chiari.

Roditelji Maše Lučić dobili su od HZZO-a odbijenicu za Mašino liječenje u inozemstvu. Stručnjaci koji su trebali odobriti Mašino liječenje nisu se usuglasili o toj odluci, javlja 24sata.

Pročitajte i ovo Bolnica - 1 Traže lijek Hrvatska među najgorima po smrtnosti od raka, stručnjaci tvrde: "Prije 20 godina ovo nismo mogli ni zamisliti" Mila Rončević vraća se kući - 4 izvješće zaklade Otac djevojčice koja nas je sve ganula zbog svoje hrabrosti: "Mila je dobro, Bogu i ljudima hvala"

Podsjetimo, Maši kost iz kralježnice pritišće mozak, a liječnici u Americi obavili bi joj dekompresiju, odnosno smanjili bi pritisak tako što bi uklonili kost. Malena ima i epilepsiju, pa se s teškim napadajima bori svaki dan. Nakon što su liječnici u Chicagu pomogli Stephanie Mildi, Lučićevi su odlučili i svoju djevojčicu voditi onamo. Za to im treba milijun kuna, a u humanitarnu akciju krenuli su prije manje od mjesec dana i sakupili 850.000 kuna.

>> Za spas djevojčice Maše Lučić nedostaje još 300.000 kuna

Humanitarna akcija se nastavlja i obitelj poziva sve u subotu na Cvjetni trg na štand od 10 do 15 sati gdje će moći pridonijeti njihovoj akciji.

Maši možete pomoći i uplatom na račun: 

RBA: 3114394615 ili na IBAN: HR6824840083114394615.

I na humanitarnom telefonu Hrabri Medo: 0609014.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene