Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Ostaje ista

HZZO demantirao Ostojića: Neće poskupjeti dopunsko osiguranje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cijena police dopunskog zdravstvenog osiguranja HZZO-a ostaje 70 kuna, priopćili su danas iz Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) i time demantirali najavu ministra zdravlja Rajka Ostojića o poskupljenju dopunskog osiguranja.

Nakon što je ministar zdravlja Rajko Ostojić, gostujući sinoć u emisiji "Veto" na lokalnoj televiziji, rekao da "ozbiljno razmišlja" o povećanju trenutne participacije od 10 kuna, ali i cijene polica dopunskog osiguranja, danas su priopćenjem reagirali iz HZZO-a ističući da ne planiraju poskupljivati dopunsko zdravstveno osiguranje.

Pročitajte i ovo KBC Zagreb Strepe zbog dijalize HZZO dobio očitovanje bolnica i poliklinike, a teški bolesnik odgovorio Berošu: "Još ne znamo što će biti s nama, a ne bi bilo dobro da nas sele po bolnicama" Ilustracija lažno predstavljanje Građani, oprez! Čovjeka su nazvali na mobitel, ali je razotkrio prevaru: "Raspitivali su se..."

KAKVA SUDBINA ČEKA IMUNOLOŠKI? 'Nedostaje 10 milijuna eura da se pokrene proizvodnja'

"HZZO ne planira poskupljivati cijenu police dopunskog zdravstvenog osiguranja. Za sve kategorije osiguranika jedinstvena cijena police koju smo uveli u listopadu 2013. godine ostaje 70 kuna. Ova jedinstvena cijena police osigurava stabilno financijsko poslovanje dopunskog zdravstvenog osiguranja", navodi se u priopćenju HZZO-a.

Ministar Rajko Ostojić rekao je kako je zdravstveni sustav prošlu, 2013. godinu, završio s novih 1,1 milijardu kuna duga pa su potrebne daljnje uštede. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene